Veelgestelde vragen over PeaPlex

 ALGEMEEN
 

1. Waarom PeaPlex in plaats van PeaPure?

De gebruikers die PeaPure kennen ons lieten ons dat weten.

   Waarom is dat zo? 

PeaPlex is een vernieuwde formulering van PeaPure. PeaPlex bevat een speciale selectie van fysiologisch gedoseerde vitamines B, samen met het oude vertrouwde PEA.  

PeaPlex kan door toevoeging van vitamines B de claim voeren: ondersteunt het zenuwstelsel (B1) en het immuunsysteem (B12). 

2. Wat is PeaPlex?

PeaPlex is een voedingssupplement met palmitoylethanolamide en speciaal geselecteerde vitamines uit de B-complex groep. Palmitoylethanolamide (afgekort PEA) is een natuurlijke stof. Palmitoylethanolamide in de juiste dosering kan langdurig worden gebruikt. De vitamines uit de B reeks zijn speciaal geselecteerd en samen met de PEA via een gepatenteerd proces geproduceerd.

Nadat de PEA eerst in een onafhankelijk laboratorium conform de strengste eisen is geanalyseerd en gecontroleerd wordt PeaPlex vervolgens geproduceerd in een gespecialiseerd Nederlands bedrijf in overeenstemming met de hoogste kwaliteitseisen van Good Manufacturing Practices (GMP), volgens een speciaal door een patent beschermde procedure. PeaPlex is van betrouwbare kwaliteit en heeft door het gepatenteerde proces steeds een hoge kwaliteit. PeaPlex is gegarandeerd vrij van magnesiumstearaat en andere chemische hulpstoffen.

3. Waar is PeaPlex goed voor?

PeaPlex is speciaal ontwikkeld voor de ondersteuning van het zenuwstelsel (B1) en het immuunsysteem (B12). PeaPlex bevat uitsluitend organische bestanddelen.

Gebleken is dat in de vergelijking tussen PeaPure en PeaPlex het merendeel van de mensen het meest positief is over PeaPlex.

4.  Is PeaPlex vrij te verkrijgen?

PeaPlex is een voedingssupplement en is daarom vrij verkrijgbaar.

5. Wat maakt Russell Science uniek?
Als enige in de wereld is de Russell Science Group erin geslaagd om patenten te ontwikkelen die een bijzondere deeltjesgrootte en een bijzondere deeltjesverdeling van  de PEA hebben om vervolgens op basis van deze patenten PEA-capsules te produceren zonder toevoeging van niet-natuurlijke chemische stoffen.

Resultaat: een optimale kwaliteit! 


 

KWALITEIT
 

6. Kan ik PeaPlex met een gerust gevoel innemen?

Een van de stoffen in PeaPlex, palmitoylethanolamide, is sinds 2012 door meer dan een miljoen mensen in Europa gebruikt en kan met een gerust gevoel worden ingenomen.

De speciaal geselecteerde vitamines uit de B groep zijn aanwezig in elke capsule. Een dosis van 2-3 maal per dag van een capsule PeaPlex, als aanvulling op de voeding, zorgt er voor dat de cellen en weefsels in ons lichaam worden ondersteund.

7. Kan ik PeaPlex met een gerust gevoel gebruiken als ik 65 of ouder ben?

Ja, PeaPlex kan door ouderen worden gebruikt.

8. Wordt PeaPlex volgens de hoogste standaarden geproduceerd?

PeaPlex wordt geproduceerd in een gespecialiseerd Nederlands bedrijf volgens de hoogste kwaliteitseisen van Good Manufacturing Practices (GMP). PeaPlex is dus van goede kwaliteit en bevat een hoge concentratie pure PEA.

9. PEA komt voor in voeding zoals vlees, eieren, sojabonen en pinda’s. Ik ben allergisch voor een van deze producten kan ik dan toch PeaPlex gebruiken?

In PEA zitten geen pinda, soja en eieren allergenen. Mensen met allergieën voor deze stoffen kunnen dus rustig PeaPlex gebruiken.

10. Ik heb begrepen dat ik niet teveel vitamine B6 mag innemen. Is daarmee rekening gehouden in de samenstelling van PeaPlex?

Bij de samenstelling van PeaPlex is juist daarmee rekening gehouden! Bovendien is er in PeaPlex gekozen voor fysiologisch nuttige doseringen vitamines die ten minste 2 en meestal 3 maal per dag aan het lichaam aangeboden worden. Op deze wijze kan het lichaams op meerdere tijdstippen van de dag gebruik maken van de toegevoegde vitamines.
 

DOSERING
 

11. Op welk moment van de dag kan ik PeaPlex innemen?

PeaPlex kan tijdens of na de maaltijd worden ingenomen.

12. Hoeveel PeaPlex moet ik innemen?

3 maal daags 1 capsule van 533 mg gedurende de eerste 2 maanden is een goede instapdosering.

Pas na twee maanden kan PeaPlex goed beoordeeld worden. Vanaf dat moment wordt duidelijk of langer gebruik zinvol is.

Wanneer u na 2 maanden nog steeds tevreden bent, kan de dosering waarschijnlijk worden verlaagd naar 2 maal daags 1 capsule. Wij raden echter aan om tenminste 3 maanden de instap dosering te blijven gebruiken. 

Vanaf 4 maanden kunt u overwegen om:

-    door te gaan met de inname van 2 maal daags 1 capsule

-    de inname terug te brengen tot 1 maal daags 1 capsule

-    de inname te beëindigen.

U kunt de dosering naar behoefte weer verhogen tot 2 of 3 maal daags 1 capsule.

De capsules zijn gemakkelijk te openen. Bij slikproblemen kan de fijn verdeelde inhoud uit de capsule ook over de maaltijd gestrooid worden of ingenomen worden met bijvoorbeeld melk of yoghurt. 

13. Ik ben ouder dan 65, moet ik een andere dosering gebruiken?

Mensen boven de 65 kunnen gewoon de (normale) aanbevolen dosering gebruiken van 2 tot 3 maal daags 1 capsule van 533 mg PeaPlex.
 

Tevreden?
 

14. Hoe lang moet ik PeaPlex gebruiken voordat ik kan beoordelen of het bevalt ?

In het algemeen zult u bemerken dat u binnen een periode van 2 maanden na inname van PeaPlex kunt beoordelen of PeaPlex u bevalt. Afhankelijk van verschillende factoren kan dit bij sommige gebruikers langer duren.

Om het optimale uit PeaPlex te halen, wordt geadviseerd om PeaPlex tenminste 2 maanden  te gebruiken. Dit is een realistische evaluatieperiode, waarna u de vervolgstappen kunt bepalen. Soms kan het dus vrij lang duren voordat u kunt beoordelen of PeaPlex bevalt.

15. Bevalt PeaPlex ook wel eens niet?

Ja, dat is mogelijk. Vooralsnog zijn de meeste mensen tevreden. Wel wordt geadviseerd PeaPlex minimaal 2 maanden te gebruiken om een goed oordeel te kunnen vormen.

VERGOEDING
 

16. Wordt PeaPlex door de ziektekostenverzekeraars vergoed?  

Nee, omdat PeaPlex een voedingssupplement is komt het niet voor vergoeding in aanmerking.

 

Onze best verkochte producten

Bekijk meer producten

Bekijk winkelwagen