THEA-OPT®, GEGARANDEERDE KWALITEIT EN ZUIVERHEID

THEA-opt® is een vignet dat uitsluitend gebruikt wordt voor producten met theanine formuleringen, die zeer fijn verdeelde theanine deeltjes bevatten. Bovendien zijn de capsules gevuld met uitsluitend pure en zuivere theanine, ook wel L-theanine genoemd. (RSG gebruikt als aanduiding theanine of L-theanine. De ‘L’ geeft aan dat sprake is van een bepaald soort aminozuur). Pure theanine smaakt een beetje zoetig-bitter, een van de smaken van thee. Omdat thee theanine bevat is thee zo bijzonder van smaak (goede 

thee). Aan de L-theanine is geen enkele onnatuurlijke vulstof, hulpstof of kleurstof toegevoegd. Met name is er geen onnatuurlijk magnesiumstearaat toegevoegd om deze bijzondere stof gemakkelijker in de capsules te kunnen krijgen. RSG heeft de capsules op een speciale wijze gevuld, zodat er geen enkele hulpstof aan toegevoegd hoeft te worden waardoor de capsules dus 100% pure L-theanine bevatten. De keuze voor een product met het THEA-opt® vignet is daarom een goede beslissing. De keuze voor een product met het THEA-opt® vignet geeft de volgende garanties:

1.  Fijn verdeelde deeltjes L-theanine

In elk theanine product dat het THEA-opt® vignet heeft verkregen zijn de L-theanine deeltjes fijn verdeeld. Dat maakt het mogelijk om in bepaalde gevallen de capsules open te maken, zodat het poeder in de mond gestrooid kan worden. Doordat de theanine deeltjes in hoge mate fijn verdeeld zijn vindt er nagenoeg geen samenklontering van de theanine in de capsules plaats.

2.  Zuiverheid

Elke capsule wordt uitsluitend met zuivere theanine gevuld. Dit leidt tot een theanine product dat uniek is.
Alle producten die het THEA-opt® vignet dragen bevatten dus theanine met een hoge graad van zuiverheid.

3.  Alleen zuivere en natuurlijke stoffen in elk theanine preparaat

De producten met het THEA-opt® vignet bevatten GEEN ENKELE chemische hulpstof, zoals magnesium stearaat, povidone, sorbitol of kleurstoffen zoals titaniumdioxide. De moderne bewuste consument wil immers geen bijmengingen innemen.

Onze best verkochte producten

Bekijk meer producten
 1. PeaPlex® en PeaPlex crème
  Uniek
  PeaPlex® en PeaPlex crème Extra voordelige bundel. Totaal 180 capsules + 1 tube crème
  € 140,00

  * op basis van 9% BTW

  Voor 23:59 besteld, vandaag verstuurd

 2. PeaPlex® bundel Voordeel: 6 doosjes voor de prijs van 5 Totaal 180 capsules
  € 115,00

  * op basis van 9% BTW

  Voor 23.59 uur besteld, vandaag verzonden

 3. PeaPlex ® Capsules met PeaOpt
  Premium
  PeaPlex® capsules Verpakking: 1 doosje met 30 capsules
  € 23,00

  * op basis van 9% BTW

  Voor 23:59 besteld, vandaag verstuurd

Bekijk winkelwagen